about

Tab: Tom & Bert

Tab Architects is een bureau, gevestigd in Gent, rond Bert Bultereys (°1983) en Tom Debaere (°1980). Tab Architects is opgericht eind 2016 en heeft reeds een gevarieerd portfolio. Ze werken aan verschillende programma’s, op verschillende schalen, binnen verschillende contexten. Van interieurprojecten tot stedelijke ontwikkelingen.

Beide zaakvoerders hebben elk meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, begeleiden, aansturen en uitvoeren van publieke en private projecten. Zo heeft Tom Debaere onder andere gewerkt voor Buro II in China aan het ontwerp van het internationaal congrescentrum in Guanghzou. Daarna was hij senior project-architect bij Stéphane Beel Architects van onder meer het Administratief gebouw UZ Leuven, KTA Halle, de Balk van Beel en verschillende villa's. Bert Bultereys werd als kandidaat voor het afstudeerjaar 2007 geselecteerd voor de Meesterproef 2007 van de Vlaams Bouwmeester. Daarna werkte hij bij Stéphane Beel Architects aan onder andere Museum M, de Singel, de wedstrijd voor de Gentse stadsbibliotheek de Krook en de projecten voor Imec in Leuven.

Tab staat voor een rechtstreekse, dynamische, no nonsens aanpak. Jarenlange ervaring in het leiden van complexe projecten en de betrokkenheid van de zaakvoerders garandeert een persoonlijke aanpak, een nauwe opvolging en directe communicatie.